meny
                 
Startsiden
Nordmøre
Romsdal
Sør-Trøndelag
  Frøya
  Hemne
  Hitra
  Klæbu
  Meldal
  Melhus
  Alfabetisk
  Bransjer
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Helse og velvære
  Klær og fottøy
  Kommunen
  Maskin, bil og båt
  Maskinentreprenører
  Møbler
  Produksjon og håndverk
  Reiseliv
  Tjenester
  Midtre Gauldal
  Orkdal
  Rennebu
  Rissa
  Skaun
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading
Byggefirma Ivar Moum


Byggefirma Ivar Moum AS
Vassfjellveien 5
7228 Kvål

Telefon: 72 85 33 44
Mob: 90 08 11 95
E-post: merethe@ivarmoum.no

Hjemmeside: www.ivarmoum.no
 

 

Fra smått til stort

Allsidighet er det fremste kjennetegnet til Byggefirma Ivar Moum AS. Fra produksjonshallen på Kvål foretas alt fra enkle reparasjoner av landbruksmaskiner til totalentreprenøroppdrag på store forretningsbygg. Ingen oppdrag er for store eller for små.


Byggefirma Ivar Moum AS har i dag seks ansatte. Bak f.v.: Arve Sundet, Anders Holten, Ole Johan Kregnes og Idar Vold. Foran f.v.: Turid Rekstad og Merethe Moum.

Byggefirma Ivar Moum er en ekte familiebedrift. Den ble etablert i 1976 av mannen som gav sitt navn til foretaket. Ivar Moum startet opp med to tomme hender, men gjennom stor arbeidsinnsats bygget han sakte men sikkert opp firmaet. Da det i 2006 ble et generasjonsskifte, var det utviklet et solid fundament for å overta bedriften. I dag er Merethe Moum daglig leder, og med seg på eiersiden har hun to brødre. Mor Turid Rekstad er ansatt på kontoret. Bedriften har i dag fire ansatte som jobber med selve produksjonen.

- Vi har en veldig flink og pålitelig arbeidsstokk som har vært med lenge. Vi legger vekt på god kvalitet og fornøyde kunder, og tar på oss det meste av oppdrag. Hovedvekten ligger på stål og platearbeid innen bygg, men spennvidden er stor. Dersom det skulle komme innom noen med en defekt høygaffel, så reparerer vi sikkert den også, smiler Merethe Moum.

Nedslagsfeltet er hele Sør-Trøndelag, med hovedtyngden i Gauldalstraktene.

- Vi har nok produsert et tredvetalls redskapshus og kaldfjøs oppover dalen her. I det siste har vi også fått inn en del bestillinger på trapper, som vi skreddersyr etter kundens behov. Selv om vi retter oss spesielt mot byggenæringen, så synes vi selv at litt av sjarmen er å kunne tilby så mye forskjellig. Den ene dagen reparerer vi harven til en gårdbruker, den andre dagen jobber vi med smedarbeid til riksregalieutstillinga i Erkebispegården, sier Moum.

Byggefirma Ivar Moum tilbyr også prosjektering, og samarbeider med andre lokale aktører ved behov. Intet oppdrag er for stort eller for lite. Bedriften har tilhold i lyse og moderne industrilokaler på Kvål. Bygget er selvfølgelig egenprodusert, og ble ferdigstilt i 2003. Nå er man også i gang med videreutvikling av eiendommen.

- Vi går helt klart spennende tider i møte, avslutter Moum.

 

Industribygg som Byggefirma Ivar Moum har satt opp i Trondheim. I tillegg til bærekonstruksjoner i stål tar bedriften også på seg utvikling av fasader og tak samt beslagsarbeid.

Bedriften har en dyktig arbeidsstokk med lang fartstid i bransjen. F.v. Idar Vold, Anders Holten, Ole Johan Kregnes og Anders Sundet.
 

Reportasje: Merete.Fossum@kommunenvar.no
• Bies Produkter
• Byggefirma Ivar Moum
• Bygger’n Midttømme Trelast
• H-BYGG
• Jernia Melhus
• Lundamo Byggservice
• Mo Grus
• Norlock Trøndelag
• SA Betongservice
• Trebetong
• TrePro
• TrønderGlass
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik