meny
                 
Startsiden
Nordmøre
Romsdal
Sør-Trøndelag
  Frøya
  Hemne
  Alfabetisk
  Bransjer
  Hitra
  Klæbu
  Meldal
  Melhus
  Midtre Gauldal
  Orkdal
  Rennebu
  Rissa
  Skaun
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading

 

Hemne kommune

Kommunenvår har nå laget en samlet presentasjon av næringslivet i Hemne. I tillegg til at reportasjene ligger på nettet, gis de rundt 20. august ut samlet i papirutgave og distribueres til alle husstander og bedrifter i kommunen, og sendes også til folk utenfor kommunen som har hytte i Hemne. 

I menyen til venstre kan du velge å få listet alle publiserte artikler for kommunen alfabetisk, eller å bla i bransjene.

Ved siden av de fleste bedrifter i Hemne, blir også kommunen og kommunale tilbud og arbeidsplasser presentert over noen sider. Det blir også lagt ut link til denne siden fra Hemne kommunes hjemmeside.

Alle bedriftene som deltar har fått besøk av en journalist som laget reportasjen. På nettsiden er det som du vil se flere bilder enn i papirutgaven. .

PÅ nettet kan nye bedrifter komme med fortløpende, og de som er med har gratis oppdatering i 4 år, til vi kommer med ny utgave.  Kontakt hovedkontoret v/ Johs Bae på tlf.: 71 51 46 80. mobil 911 66557  eller på e-post post@kommunenvar.no


 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik