meny
                 
Startsiden
Nordmøre
Romsdal
Sør-Trøndelag
  Frøya
  Hemne
  Hitra
  Klæbu
  Meldal
  Melhus
  Midtre Gauldal
  Orkdal
  Alfabetisk
  Bransjer
  Rennebu
  Rissa
  Skaun
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading

 

Orkdal kommune

Kommunenvår lager samlede presentasjoner av bedriftene i kommunene. De presenteres både på nett og i papirversjon. På denne siden finner du bedriftene og butikkene i Orkdal kommune sortert alfabetisk og bransjevis.
Dessuten en presentasjon av kommuneadministrasjon og ansatte.  
Tanken vår er å lage en menneskelig presentasjon av bedriftene, der vi forteller like mye om menneskene bak og i bedriftene som om produktene.

Papirutgaven er ferdig trykket, og leveres inn til Posten 28. juni. De vil da bruke ca 10 dager på å distribuere den til alle husstander og bedrifter.  Vår erfaring er at papirutgavene blir brukt og tatt vare på som et kommuneminne i de kommunene som  har fått sin presentasjon. For bedriftene gir det markedsføring med langtidsvirkning, og det vi lager er den første grundige og samlede presentasjonen av næringslivet i Orkdal. Dette er altså en dugnad mellom bedriftene for å vise bredden i næringslivet i Orkdal.

Nettsidene våre blir markedsført på denne måten og gjennom aviser. Det gjør at det er lettvint å finne den bedriften og tjenesten man trenger lokalt, og vår oppfordring er å handle lokalt når man har anledning til det.

Det er et grundig arbeid som blir gjort med registrering og oppsøking av bedriftene gjennom dette prosjektet. Bedriftene får brev og mailer om prosjektet som er igangsatt, og de aller fleste også besøk der vi tar opp bestilling. 

Melhus og Midtre Gauldal er ferdigstilt.  Seks journalister er igang  med Rissa, Skaun og Rennebu. Dessuten er vi i oppstartsfasen med Klæbu og Hemne.

 


 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik