meny
                 
Startsiden
Nordmøre
Romsdal
Sør-Trøndelag
  Frøya
  Hemne
  Hitra
  Klæbu
  Meldal
  Melhus
  Alfabetisk
  Bransjer
  Midtre Gauldal
  Orkdal
  Rennebu
  Rissa
  Skaun
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading

 

Samlet presentasjon av Melhus                      næringsliv og tilbud

Bli kjent og handle lokalt i Melhus!

 

Som den første kommunen i Trøndelag har Melhus med dette fått en samlet presentasjonen av næringslivet. Første halvår 2009  har våre 5 medarbeidere besøkt bedriftene i kommunen og laget reportasjer om det varierte og oppegående næringslivet i kommunen. I tillegg til nettsiden har alle husstander før 15.september fått en papirversjon av katalogen. I tillegg ligger det ekstra kataloger ute hos butikker og hos Melhus kommune, slik at det er mulig å skaffe flere eksemplar for de som trenger det.

I praksis en dette en dugnad mellom bedriftene i kommunen for å gi en bredest mulig presentasjon av hvilke valgmuligheter man har om man skal handle, trenger tjenester eller søker jobb. Kommunenvår presenterer reportasjer om butikker, bedrifter og tjenesteytere i Melhus, og både små og store virksomheter er representert. Melhus kommune har på sin side lagt vekt på å få fram informasjon om sine tilbud til næringslivet, og selvsagt servicetilbudet i kommunen. 

Vår målsetting er at du her skal finne ny kunnskap, og at du skal bli bedre kjent med menneskene bak og i bedriftene, ikke bare med produktene.  De viktigste og mest oppegående bedriftene er med, men det er selvsagt frivillig å delta. På nettet vil erfaringsmessig flere bedrifter komme med etter hvert. Både nystartede og etablerte bedrifter er velkomne til å bli med fortløpende.

Denne katalogen gir deg en mulighet til å bli mer bevisst på egne valg. Benytter vi det lokale næringslivet gir det oss alle en bedre framtid – også miljømessig. Vår oppfordring er å handle lokalt og benytte lokale tjenester når det er mulig -  for det er slik at  bedriftene er grunnlaget for den positive utviklingen i kommunen.

Vi takker et positivt næringsliv i Melhus, som har gjort denne samlede presentasjonen mulig.  Ta vare på denne utgaven. Bruk den og bli en ambassadør for din egen kommune og ditt lokale næringsliv!

 

Redaksjon og utgivelse: Kommunevår  v/ Johannes Bae, 6530 Averøy
Tlf: 71 51 46 80 Mob: 911 66 557
E-post: post@kommunenvar.no
Nettside: www.kommunenvår.no
                 www.kommunenvar.no
                 www.vårkommune.no
Trykk og brekking av papirutgaven: Orkla Grafiske AS. Tlf :72 48 23 20


 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik