meny
                 
Startsiden
Nordmøre
Romsdal
Sør-Trøndelag
  Frøya
  Alfabetisk
  Bransjer
  Hemne
  Hitra
  Klæbu
  Meldal
  Melhus
  Midtre Gauldal
  Orkdal
  Rennebu
  Rissa
  Skaun
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading

Frøya kommune

Kommunenvår har lage en presentasjon av viktige bedrifter i Frøya. I tillegg til at reportasjene ligger på nettet, gis de ut samlet i papirutgave og distribueres til alle husstander og bedrifter i kommunen fra 13. juli. Dessuten legges et stort antall ekstra utgaver ut på sentrale butikker og bedrifter, slik at tilreisende kan få disse gratis.

Denne presentasjonen gir deg en mulighet til å bli mer bevisst på egne valg. Benytter vi det lokale næringslivet gir det oss alle en bedre framtid – også miljømessig. Vår oppfordring er å handle lokalt og benytte lokale tjenester når det er mulig - for det er slik at bedriftene er grunnlaget for en positiv  utvikling i kommunen.

I praksis er dette en dugnad mellom bedriftene i kommunen for å gi en bredest mulig presentasjon av hvilke valgmuligheter man har om man trenger tjenester eller søker jobb.

I menyen til venstre kan du velge å få listet alle publiserte artikler for kommunen alfabetisk, eller å bla i bransjene.

Målet med presentasjonen er at de fleste bedrifter i Frøya skal være med i denne presentasjonen, og det er mulig  å komme med etter hvert. Bedrifter har gratis oppdatering av sidene sine ved å ta kontakt med oss når det er endringer.

Om du ønsker at din bedrift skal være med i presentasjonen må du ikke nøle med å ta kontakt. Kontakt hovedkontoret v/ Johs Bae på tlf.: 71 51 46 80 eller 911 66557 post@kommunenvar.no


 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik