meny
                 
Startsiden
Nordmøre
Romsdal
Sør-Trøndelag
  Frøya
  Hemne
  Hitra
  Klæbu
  Meldal
  Melhus
  Midtre Gauldal
  Orkdal
  Rennebu
  Rissa
  Skaun
  Alfabetisk
  Bransjer
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading

Skaun kommune

Kommunenvår er nå i gang med å lage en samlet presentasjon av næringslivet i Skaun. I tillegg til at reportasjene ligger på nettet, gis de ut samlet i papirutgave og distribueres til alle husstander i kommunen. Allerede nå legges bedriftene fortløpende ut etter hvert som de blir besøkt av våre journalister.

I menyen til venstre kan du velge å få listet alle publiserte artikler for kommunen alfabetisk, eller å bla i bransjene. Av naturlige årsaker vil det under selve produksjonsprosessen bare være de kategoriene som er i bruk som vil være tilgjengelige, og man vil kunne se at etter hvert som det nærmer seg utgivelse så dukker det opp både flere bedrifter og flere kategorier.

Målet med presentasjonen er at alle bedrifter i Skaun skal være med i denne presentasjonen, samt at kommunen og kommunale tilbud skal presenteres over noen sider. Alle bedriftene som deltar får besøk av en journalist som lager reportasjen og tar bilder. Normalt vil det på nettsiden være to til tre bilder, mens det i papirutgaven som regel er to, hvorav det ene er i noe mindre format. De fleste bedriftene velger å la seg presentere over en side, men større bedrifter velger ofte to sider for å bedre kunne gi et innblikk i hva de driver med, og hvem som jobber der.

Om du ønsker at din bedrift skal være med i presentasjonen må du ikke nøle med å ta kontakt. Kontakt pia.marie.lerseth@kommunenvar.no mob 99 38 96 23 eller hovedkontoret v/ Johs Bae på tlf.: 71 51 46 80  911 66 557
Post@kommunenvar.no


 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik