meny
                 
Startsiden
Nordmøre
Romsdal
Sør-Trøndelag
  Frøya
  Hemne
  Hitra
  Klæbu
  Meldal
  Melhus
  Alfabetisk
  Bransjer
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Helse og velvære
  Klær og fottøy
  Kommunen
  Maskin, bil og båt
  Maskinentreprenører
  Møbler
  Produksjon og håndverk
  Reiseliv
  Tjenester
  Midtre Gauldal
  Orkdal
  Rennebu
  Rissa
  Skaun
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading
Norlock Trøndelag


Norlock Trøndelag AS
Varmboveien
7224 MELHUS
Mob: 93 26 48 21

Fax: 72 87 22 71
E-post: steinar.hovin@norlock.no 
Internett: www.norlock.no

 

Spesialister på dørmontering

Dette er en bedrift som har spesialisert seg på salg og montering av alle typer dører. Oppdragene utføres i alle typer bygg, fra leilighetskompleks til offentlige institusjoner. De vante fagfolkene sørger for både innerdører, ytterdører, ståldører, garasjeporter, spesialdører til sykehus, svømmehaller eller industribygg. Dette er arbeidsoppgaver som krever både erfaring og kunnskap, fordi det handler om å ivareta viktige sikkerhetsmessige funksjoner.


De ansatte i Norlock Trøndelag AS er fra venstre Magne Granøien, daglig leder Steinar Hovin, Ingulf Hovin og Knut T.Venaas. 

Ei dør er ei dør. Slik tenker de fleste av oss når vi daglig går ut og inn av ulike rom og bygninger. Men ser vi nøyere etter finnes det mange varianter.Vi benytter for eksempel dører av både glass, stål og tre, skyvedører, pendeldører, automatiske dører og karuselldører. Dessuten, mange steder setter byggeforskriftene strenge krav til alt fra lydisolering, brannsikring og rømning. De ansatte i Norlock Trøndelag AS har spesialkompetanse på dette området, både når det gjelder regelverket og produktene de både forhandler og monterer.

Da firmaet ble etablert i 2008,hadde far og sønn Hovin allerede lang fartstid i bransjen. Ingulf som har drevet eget firma, Hovin Bygg & Agentur AS siden 1988, har i mange år jobbet som salgsrepresentant for Nordic Dørfabrikk AS. Sønnen Steinar hadde også vært med i bedriften siden 2003. Nå er han ansatt som daglig leder i det nye selskapet, som per i dag har fire ansatte. Han er egentlig utdannet innen transportfaget og jobbet blant annet hos Linjegods AS i ti år. I dag er han imidlertid godt fornøyd med å ha skiftet beite, og havnet i en jobb som krever både administrative egenskaper og praktisk sans.
- Dette er et eget fagområde som både er interessant og viktig. Leverandørene sørger for å gi oss den kompetansen som er nødvendig for at vi skal kunne ta på oss spennende oppdrag, sier han. Han forteller at de et halvt år jobbet ved St. Olavs Hospital, en kontrakt som bød på ekstra utfordringer, blant annet installering av spesialdører til røntgenrommene.

De to andre i firmaet, Knut T. Venaas og Magne Granøien, er begge tømrere. Målet er at bedriften skal bli enda litt større, et par mann til hadde vært passende ifølge Ingulf. Han understreker at de også tar andre relevante oppdrag, som montering av vinduer og garasjeporter.

Byggeforskriftene har i dag ingen formelle krav om autoriserte montører, på linje med blant annet elektrikere og rørleggere. Steinar og Ingulf mener derimot at dette også burde vært en selvfølge i deres bransje.
- Det ville i så fall ha gitt en økt trygghet for brukerne, sier Ingulf som tror nye regler vil få dette på plass i nærmeste fremtid. Han påpeker at vedlikehold er viktig, og tror det etter hvert vil bli pålegg om jevnlige rutinekontroller. Melhusfirmaet er ute i forkant, og har allerede en dialog med en del av  kundene om en slik oppfølgingsavtale.

Steinar og Knut er i gang med å montere baderomsdør i en av suitene ved Prinsen Hotell.
 

Reportasje: Inger.Steigendal.Aas@kommunenvar.no
• Bies Produkter
• Byggefirma Ivar Moum
• Bygger’n Midttømme Trelast
• H-BYGG
• Jernia Melhus
• Lundamo Byggservice
• Mo Grus
• Norlock Trøndelag
• SA Betongservice
• Trebetong
• TrePro
• TrønderGlass
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik