meny
                 
Startsiden
Nordmøre
Romsdal
Sør-Trøndelag
  Frøya
  Hemne
  Hitra
  Klæbu
  Meldal
  Melhus
  Alfabetisk
  Bransjer
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Helse og velvære
  Klær og fottøy
  Kommunen
  Maskin, bil og båt
  Maskinentreprenører
  Møbler
  Produksjon og håndverk
  Reiseliv
  Tjenester
  Midtre Gauldal
  Orkdal
  Rennebu
  Rissa
  Skaun
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading
SA Betongservice


SA Betongservice AS
Losengrenda
7228 KVÅL

Tlf: 959 86 610
E-post: sa.betongservice@loqal.no
 

Kvalitet og fleksibilitet

De er ikke blant de største aktørene i bransjen, men ved å satse helhjertet på kvalitet har de likevel funnet sin plass. Fra sin base i Losengrenda på Kvål leverer SA Betongservice fundamentering og gulv til både bolighus og industri – også langt utenfor kommunens grenser. Markedsføringen er det kundene og nærmiljøet som tar seg av.


Beslutningen om å slå seg samme, skulle vise seg å være et klokt valg. Verken Svein Evjen (t.v.) eller Asbjørn Hokseggen har angret på kompaniskapet.

Det var i 2001 at Svein Evjen og Asbjørn Hokseggen bestemte seg for å slå seg sammen og etablere eget firma. Etter mange års fartstid i bransjen, periodevis også i samme bedrift, var de kommet til et punkt der det føltes riktig å satse sammen.

- Man må holde seg til det man kan. Både Asbjørn og jeg har jobbet i denne bransjen i mesteparten av vårt aktive yrkesliv. Skulle vi ha startet opp med noe annet, hadde vi måttet prøve og feile på kundens bekostning. Det føles ikke riktig, sier Evjen.

Det skulle vise seg at det var et fornuftig valg å slå seg sammen. Det har gått bra for SA Betongservice. Den første tiden var preget av mye jobbing og lange dager, men nå som firmaet har funnet formen, er dagene langt roligere.

- Vi prøver å ha normale arbeidsdager, slik at vi får tid til andre ting også. Jo eldre man blir, desto mer setter man pris på fritida, konkluderer Evjen.

Humor og kjemi er viktig når man driver i fellesskap, og innad hos SA Betongservice  skorter det ikke på noen av delene.

- Vi kan ikke gå og skule på hverandre. Det har vi forresten ikke tid til heller, smiler Evjen.

Oppdragene kommer primært fra Melhusområdet, men også fra kommunene rundt. Karene er selvhjulpne med utstyr, og kan derfor stå klare på byggeplassen kort tid etter oppringing.

- Vi sparer mye tid på prefabrikering. Det vil si at vi sveiser sammen armering på lageret, slik at denne kan legges hel på traktorhengeren og deretter kjøres rett ut på arbeidsplassen, forklarer Hokseggen.

I 2008 ble det investert i en ny traktor, og denne har bidratt til å øke mobiliteten ytterligere. Traktoren kan gå i opptil 70 kilometer i timen, og er i tillegg utstyrt med en kran som har 19 meters rekkevidde. Denne kan styres med fjernkontroll, slik at begge karene kan delta aktivt  i produksjonen.

- En slik traktor erstatter lett to-tre mann, og er derfor billig i lønnsforhandlingene, ler Evjen.

Spøken og det gode humøret er aldri langt unna. Samtidig legges det stor vekt på seriøsitet, kvalitet og pålitelighet ut til kundene.

- Målet vårt er å levere kvalitet, ikke kvantitet. SA Betongservice skal gjøre et såpass godt arbeid at jungeltelegrafen besørger nye oppdrag. En annonse forteller i bunn og grunn lite om kvaliteten på det arbeidet som tilbys. Et godt rykte er mye mer verdt, og denne policyen skal vi ta med oss inn i fremtiden også, avslutter Evjen.

Det er mye tid å spare på prefabrikering. Her klargjøres armering for sveising.

Asbjørn Hokseggen (t.v.) og Svein Evjen har lastet veggforskalingen på hengeren, og er klare til å kjøre ut på arbeidsplassen.

Reportasje: Merete.Fossum@kommunenvar.no
• Bies Produkter
• Byggefirma Ivar Moum
• Bygger’n Midttømme Trelast
• H-BYGG
• Jernia Melhus
• Lundamo Byggservice
• Mo Grus
• Norlock Trøndelag
• SA Betongservice
• Trebetong
• TrePro
• TrønderGlass
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik