meny
                 
Startsiden
Nordmøre
Romsdal
Sør-Trøndelag
  Frøya
  Hemne
  Hitra
  Klæbu
  Meldal
  Melhus
  Alfabetisk
  Bransjer
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Helse og velvære
  Klær og fottøy
  Kommunen
  Maskin, bil og båt
  Maskinentreprenører
  Møbler
  Produksjon og håndverk
  Reiseliv
  Tjenester
  Midtre Gauldal
  Orkdal
  Rennebu
  Rissa
  Skaun
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading
Bygger’n Midttømme Trelast


Bygger’n Midttømme Trelast
7236 HOVIN I GAULDAL
Telefon: 72 85 20 00
E-post: info@midttomme.byggern.no

Hjemmeside: www.byggern.no/midttomme/
Åpningstider: Man-tors: 08.00-17.00
                      Fredag: 08.00-18.00
                      Lørdag  09.00-14.00

 

Tilbyr alt fra grunnmur til tak

Bygger’n Midttømme Trelast på Hovin har alt man forventer å finne i et byggvarehus – og litt til. Her har man også en egen entreprenøravdeling som tegner og prosjekterer, samt et utvalg tømrere som setter opp hus og hytter etter kundens ønske.


Et lite utvalg av de ansatte: F.v. Per Atle Løberg, Gunnar Gylland, Erland Hage, Anita Randen, Morten Nikolaisen (sittende), Roger Skjærvold, Terje Fallan, Arne Holten.

Man må tilbake til 1956 for å finne opprinnelsen til dagens byggvarehus. Det begynte som et enkelt høvleri som solgte materialer. I 1985 ble virksomheten utvidet med byggvareutsalg, og i 1990 ble man tilsluttet den landsdekkende Bygger’n-kjeden. I dag har avdelinga 16 ansatte og er den eneste byggvarebutikken i Melhus Kommune.
- Kundene kommer hovedsakelig fra mellom Støren og Trondheim, men også Hølonda og Orkdal er et viktig nedslagsfelt for oss, forteller daglig leder Roger Skjærvold.

Hyttefolket utgjør også en del av kundegruppa. Ofte kommer de innom fredag kveld for å hente varer som er ferdig plukket fra lageret. Av den grunn er åpningstida utvidet med en time akkurat denne dagen.
- For oss er det viktig å kunne gi kundene svar på det de lurer på. Derfor legger vi vekt på fagfolk og kursing av våre ansatte. Mange av våre ansatte har selv jobbet som håndverkere, og kan gi gode råd og tips til de ansatte, sier Skjærvold.

Inne i butikken følges sortimentet fra sentralt hold, men det finnes også en del varer som er tatt inn utenom. Verktøy og maling er en naturlig del av utvalget, med varme som et av satsningsområdene. Dette innebærer en del salg og installasjon av ovner.

Trelast er et annet spesialområde. Avdelinga har stor kunnskap på dette feltet, og kan tilby både skurlast og høvellast fra eget lager. Trelasten kan leveres i et utall dimensjoner og profiler – alt etter kundens behov.

- Entreprenøravdelingen står for nesten halvparten av omsetningen. En stadig mer populær løsning er at kunden tilbys en totalpakke fra tomt til ferdig hus – rørlegger og elektriker inkludert. Ikke minst tar vi oss av de nødvendige søknader og papirer som må til i en slik prosess. Akkurat den biten setter kundene ekstra pris på, avslutter Skjærvold.

Bygger’n Midtømme Trelast kan tilby en totalpakke fra tomt til ferdig hus. 


Det tilbys både skurlast og trelast fra eget lager.

Reportasje: Merete.Fossum@kommunenvar.no
• Bies Produkter
• Byggefirma Ivar Moum
• Bygger’n Midttømme Trelast
• H-BYGG
• Jernia Melhus
• Lundamo Byggservice
• Mo Grus
• Norlock Trøndelag
• SA Betongservice
• Trebetong
• TrePro
• TrønderGlass
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik