meny
                 
Startsiden
Nordmøre
Romsdal
Sør-Trøndelag
  Frøya
  Hemne
  Hitra
  Klæbu
  Meldal
  Melhus
  Alfabetisk
  Bransjer
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Helse og velvære
  Klær og fottøy
  Kommunen
  Maskin, bil og båt
  Maskinentreprenører
  Møbler
  Produksjon og håndverk
  Reiseliv
  Tjenester
  Midtre Gauldal
  Orkdal
  Rennebu
  Rissa
  Skaun
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading
H-BYGG


H-BYGG AS
Korsvegen Næringspark
7212 Korsvegen
Telefon: 72 87 98 85

Mob: 934 21 638
E-post: steinar@hbygg-as.no
Hjemmeside: www.hbygg.as.no

 

Med folkelighet som fremste kjennetegn

De tar på seg det meste av tømrerarbeid, men utfører også mindre mur- og betongjobber. H-BYGG AS på Hølonda er med årene blitt en anerkjent samarbeidspartner når bygget skal reises - det være seg hus, tilbygg, bod eller grillhytte.


H-Bygg AS ble etablert som aksjeselskap i 1987 av Steinar Lufall og Anstein Ødegård. Sammen har de gradvis bygd opp bedriften til det den fremstår som i dag – en anerkjent samarbeidspartner når bygget skal reises.

H-Bygg ble etablert i 1987 av Steinar Lufall og Anstein Ødegård, som eier hver sin halvpart av bedriften. Lufall er daglig leder, mens Ødegård fungerer som styreformann. De to kompanjongene, som begge er tømrermestere, begynte i det små og utviklet bedriften gradvis frem til det den er i dag. En stund var de oppe i fjorten ansatte, men valgte etter hvert å gå tilbake til dagens nivå. I dag har H-Bygg ni ansatte, og har dermed funnet en driftsform som er tilpasset det nivået man ønsker å leve med.

- Vi ønsker å leie arbeidskraft ved behov fremfor å bli for store. Alle våre ansatte har fagbrev og lang erfaring i bransjen. Flere av oss har over tredve års fartstid som tømrere, forteller Lufall.

H-Bygg er en mesterbedrift, og har dessuten sentral godkjenning for ansvarsrett. Foretak med sentral godkjenning oppnår som regel en enklere byggesaksbehandling i kommunen, og slipper å dokumentere kompetansen sin i hver enkelt byggesak. H-Bygg er godkjent i klasse 2, noe som innebærer at bedriften kan ta forholdsvis store oppdrag.

- Vi har et eget produksjonslokale der det meste kan prefabrikkeres og lages på bestilling. En av våre spesialiteter i så måte er en sekskantet, isolert grillhytte. Ellers utfører vi alt fra nybygg til rehabilitering, og vi har gode samarbeidspartnere i andre håndverksfag. Sammen med disse kan vi levere en komplett løsning, fra tegning til innflyttningsklart bygg, forteller Lufall.

Nedslagsfeltet rommer hele Midt-Norge, med hovedvekt på Trondheim. Det legges vekt på god dialog og kommunikasjon med oppdragsgiver hele veien.

- Vi har moderne utstyr og egne servicebiler, slik at arbeidet skal gå rasjonelt og oppdraget skal kunne bli utført til avtalt tid. Kombinerer man dette med høy kompetanse og folkelighet har man kommet et godt stykke på veien til fornøyde oppdragsgivere. Vårt fremste mål er å utvikle kvalitetsbygg i tråd med kundens egne behov. For å kunne gjennomføre dette er man helt avhengig av å ha en god dialog med kunden, uansett størrelsesomfang på oppdraget. Her ligger en av våre fremste styrker, avslutter Lufall.

Den sekskantede isolerte grillhytta er en av våre spesialiteter, konkluderer daglig leder Steinar Lufall (t.v.) og styreleder Anstein Ødegård.


Alle ansatte er tømrere med fagbrev. Her i arbeid ved Presttrøa barnehage.  F.v. Stein Restad, Roy Ove Elshaug, Torkild Lorentzen, Frode Jønland, Rolf Olav Wehn og Per Ivar Gaustad.


Reportasje: Merete.Fossum@kommunenvar.no
• Bies Produkter
• Byggefirma Ivar Moum
• Bygger’n Midttømme Trelast
• H-BYGG
• Jernia Melhus
• Lundamo Byggservice
• Mo Grus
• Norlock Trøndelag
• SA Betongservice
• Trebetong
• TrePro
• TrønderGlass
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik