meny
                 
Startsiden
Nordmøre
Romsdal
Sør-Trøndelag
  Frøya
  Hemne
  Hitra
  Klæbu
  Meldal
  Melhus
  Alfabetisk
  Bransjer
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Helse og velvære
  Klær og fottøy
  Kommunen
  Maskin, bil og båt
  Maskinentreprenører
  Møbler
  Produksjon og håndverk
  Reiseliv
  Tjenester
  Midtre Gauldal
  Orkdal
  Rennebu
  Rissa
  Skaun
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading
Lundamo Byggservice


Lundamo Byggservice AS
Sveli
7232 Lundamo
Tlf: 72 85 66 65

Mob: 90 92 08 35
E-post: kontor@lundamobyggservice.no 
Nettside: www.lundamobyggservice.no 

 

Satser på godt rykte

Da Frode Næss etter ti år i tømrerfaget bestemte seg for å starte sin egen bedrift, hadde han både målet og mottoet klart: Kvalitet til enhver tid! Derfor blir byggmesteren også ekstra glad de gangene han får oppdrag som følge av jungeltelegrafen. Det er det beste beviset på at han har lyktes.


Kvalitet til enhver tid! Frode Næss går gjerne høyt ut når han skal fronte firmaet sitt.

Frode har alltid vært en praktiker, og visste tidlig at han ville satse på en jobb i byggebransjen. Etter noen års sommerjobbing i et betongfirma, hadde han gjort seg flere nyttige erfaringer.
- Fra da av visste jeg at jeg passet bedre i en jobb med spiker og treverk, ler han.
Valget falt etter hvert på tømreryrket.  I 1996 stod han med fagbrevet i hånda, og etter ytterligere fire år kunne han kalle seg byggmester.

Etter lærerike år under andres ledelse, hadde Frode såpass mye allsidig kunnskap at han bestemte seg for å bli sin egen sjef. Under oppstarten i 2004 hadde han egentlig tenkt å drive firmaet på egen hånd, i alle fall et par år. Det tok imidlertid bare èn måned før Tore Svegård var på plass med hammer og drill. Frode visste godt hva sambygdingen var god for, og at de ville bli et bra team.

I dag har de også en lærling med på laget, når de går løs på riving av innervegger eller takplater. De utfører det meste innen byggfaget ; fra taklegging, skifting av vinduer, renoveringer av bad og kjøkken, til oppføring av tilbygg, hus eller hytter. Totalrenovering av boliger er en av deres spesialiteter.Under langvarig og omfattende arbeid i private hus, kommer de ofte tett på familiene de jobber hos. Så hvordan takles slike utfordringer?

- Vi skjønner godt at det kan være en tøff påkjenning å ha håndverkere i huset i flere uker, kanskje måneder, sier Frode.
- Men når vi etter hvert blir godt kjent med familiene, går det alltid veldig bra.
 Han mener det er viktig å trives med å ha mennesker rundt seg i dette yrket, og forteller at det rett som det er dukker opp utfordringer som ligger godt utenfor fagfeltet.
- Jo da, det hender vi får prøvd oss både som psykologer, meglere og interiørarkitekter, sier de to tømrerne med et smil.

Tore Svegård tok svennebrevet i 1998, og jobbet tidligere i et større entreprenørfirma i Trondheim. Han har aldri angret på at han valgte å satse på kollegaens bedrift.
- Jeg trives veldig godt. Når vi ikke er så mange om jobben, blir det enda flere varierte og utfordrende arbeidsoppgaver.

Firmaet på Lundamo har mye erfaring innen både rehabilitering, restaurering, nybygg og innredning. De leverer også ofte en totalpakke til kundene,noe som innebærer elektriker, maler, rørlegger, murer ol. Når vi spør hvilke oppgaver de liker best, får vi høre at de blir ekstra fornøyd når de får ombyggingsoppdrag som omfatter endring av bærekonstruksjoner. For som de selv sier: - Vi liker oss best når vi må bruke hodet litt ekstra.

Tømrerfirmaet tar oppdrag både for private og næringslivskunder.


Tore Svegård i full sving i en privat bolig på Heimdal.

Reportasje: Inger.Steigendal.Aas@kommunenvar.no
• Bies Produkter
• Byggefirma Ivar Moum
• Bygger’n Midttømme Trelast
• H-BYGG
• Jernia Melhus
• Lundamo Byggservice
• Mo Grus
• Norlock Trøndelag
• SA Betongservice
• Trebetong
• TrePro
• TrønderGlass
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik