meny
                 
Startsiden
Nordmøre
Romsdal
Sør-Trøndelag
  Frøya
  Hemne
  Hitra
  Klæbu
  Meldal
  Melhus
  Alfabetisk
  Bransjer
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Helse og velvære
  Klær og fottøy
  Kommunen
  Maskin, bil og båt
  Maskinentreprenører
  Møbler
  Produksjon og håndverk
  Reiseliv
  Tjenester
  Midtre Gauldal
  Orkdal
  Rennebu
  Rissa
  Skaun
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading
TrønderGlass


TrønderGlass AS

Karivollveien 92

7224 MELHUS

Tlf: 72 89 96 66

Nettside: www.tronderglass.no

E-post: firmapost@tronderglass.no

Åpningstider: man - fre 07.00-15.30

 

Lokal leverandør av allsidige glassarbeider

TrønderGlass ble stiftet i 1994. Her blir det produsert, levert og montert ulike glassarbeider til private og bedrifter. Mest populært er for øyeblikket vinterhager og bygningsfasader. Firmaet har bidratt til byggingen av blant annet Nidarosdomen servicebygg, NTNU Dragvoll og Gardermoen flyplass.


TrønderGlass AS har blant annet laget fasaden til servicebygget ved Nidarosdomen.

TrønderGlass har femten ansatte og er godkjent lærebedrift. I denne bransjen er man lærling de tre første årene. De to som er heldige og får plass hos TrønderGlass tar del i et omfattende skoleprosjekt i regi av Glassbransjeforbundet. Dette skal sikre erfarne og kunnskapsrike medarbeidere, og dermed gode produkter. 

Prosjektleder og kalkulatør Arnt Mosand har fagbrev i glassfag og har vært i bransjen siden 1975, ansatt hos TrønderGlass siden 1988. Mye har hendt på disse årene. Nye materialer og systemer dukker opp, og på den måten er det alltid nok å gjøre. Foruten glass leverer den tradisjonsrike bedriften aluminiumsprodukter, som for eksempel branndører. De tykke, blytunge branndørene er historie. Moderne branndører er enklere å håndtere, uten at det går utover sikkerheten. Også dørautomatikk har det blitt mer av i det siste.

 

Firmaet, som holder til i Karivollveien, har medvirket til at NTNU Dragvoll fikk sitt flotte glasstak. De har også sørget for at det moderne servicebygget ved Nidarosdomen ble som det ble. Ikke minst var det TrønderGlass, i samarbeid med et firma fra Holmestrand, som bygde opp den innvendige fasaden samt glasstakene på Gardermoen flyplass. For å kunne gjennomføre dette prosjektet måtte staben være ukependlere i to og et halvt år.

 

I disse dager er energisparing noe av det viktigste TrønderGlass arbeider med. Både bedrifter og private har behov for å senke energikostnadene, samt å skåne miljøet. Innglassede balkonger, vinterhager, branndører, rullegitter, glasstak, vinduer og fasader kommer i flere varianter. De fleste har ingen anelse om hvor mange ulike glasstyper det finnes! På TrønderGlass produseres det meste av dette i egne lokaler, og de er også meget behjelpelige med å finne ut hva slags glass kunden egentlig trenger.

 

Marius Tveit i aksjon. TrønderGlass produserer både vinduer, rullegitter, branndører, glasstak og fasader.


Prosjektleder og kalkulatør Arnt Mosand er en av de femten kunnskapsrike ansatte i bedriften.

 


Reportasje:
Iren.Hope.Roenhovde@kommunenvar.no
• Bies Produkter
• Byggefirma Ivar Moum
• Bygger’n Midttømme Trelast
• H-BYGG
• Jernia Melhus
• Lundamo Byggservice
• Mo Grus
• Norlock Trøndelag
• SA Betongservice
• Trebetong
• TrePro
• TrønderGlass
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik