meny
                 
Startsiden
Nordmøre
Romsdal
Sør-Trøndelag
  Frøya
  Hemne
  Hitra
  Klæbu
  Meldal
  Melhus
  Alfabetisk
  Bransjer
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Helse og velvære
  Klær og fottøy
  Kommunen
  Maskin, bil og båt
  Maskinentreprenører
  Møbler
  Produksjon og håndverk
  Reiseliv
  Tjenester
  Midtre Gauldal
  Orkdal
  Rennebu
  Rissa
  Skaun
Kommunenvår søker medarbeidere
Om oss



Loading




Kvål El-Installasjon


Kvål El-Installasjon AS
7234 Ler
Tlf: 72 85 27 00

Fax: 72 85 27 01
E-post: firmapost@kvalel.no
Nettside: www.kvalel.no




 

Lokal elektroaktør

Kvål El-Installasjon AS har eksistert siden tidlig på nittitallet, først som enkeltpersonforetak og fra februar 1996 som aksjeselskap. Bedriften har totalt tretten ansatte. De tilbyr varierte tjenester innen elektro: Blant annet elektroinstallasjon, varmepumper, brann- og innbruddsalarm, landbruksinstallasjoner, porttelefon, termofotografering, enøkprosjektering og automasjon.


Tommy Trøan har god trening i å montere varmepumper. Kvål El-Installasjon AS er autorisert forhandler av Panasonic og Carrier varmepumper.

Daglig leder og elektroinstallatør Ole Kristian Holthe har siden 2005 hatt det daglige ansvaret for bedriften. I tillegg til montørene og tre lærlinger finner vi Evy Langås som ansvarlig for fakturering og lønn. Det stilles krav til sertifisering og opplæring av montørene, og siden 1997 har firmaet vært medlem av elektrikerkjeden Norgeseliten, noe som er et ytterligere kvalitetsstempel.

I det daglige arbeider montørene stort sett lokalt med miljøtiltak, rehabilitering og nybygg. Mange tar kontakt på grunn av rehabilitering av privatbolig eller kontorlokaler, oppussing av bad og kjøkken, utbytting av gamle el-anlegg eller rutinemessig sjekk av brannanlegget. Fremdeles er det mange eldre boliger i Trøndelag som har behov for en sjekk. Mange bruker penger på å pusse opp, men glemmer å holde det elektriske anlegget ved like. Dette er en potensiell brannfare som burde tas på alvor. Kvål El-Installasjon tilbyr termofotografering for å kunne oppdage og utbedre feil som ellers er usynlige.

Strømsparing står sterkt hos Kvål El-Installasjon og enøkprosjekter opptar store deler av arbeidshverdagen. Bedriften er engasjert i miljøet, både i betydning miljøvern og lokalmiljø. Årlig sponser de en rekke lokale idrettslag og kulturelle arrangementer. Montør Tommy Trøan har jobbet her siden 1997, og påpeker at de er en veldig sosial gjeng. Bedriften har flere lærlinger, deriblant Karina Lillejord Rong. Hun flyttet hit fra Mo i Rana i 2006, og er den andre kvinnelige montøren bedriften utdanner. I følge henne er det behagelig å være kvinne i en mannsdominert bedrift. Stemningen er god, og det er enkelt å jobbe sammen.

I 2009 fikk vi en ny varmepumpelov i Norge for å sikre mer miljøvennlig gasshåndtering ved retur eller etterfylling. Kvål El-Installasjon AS begynte å arbeide ut ifra den nye modellen allerede i 2007, og har derfor rikelig med erfaring på dette feltet. Firmaet leverer ulike typer kvalitetsvarmepumper. Panasonic er det merket de selger mest av, men de forhandler andre merker og  tilbyr dessuten service på alle typer varmpumper.

Karina Lillejord Rong trives godt som lærling i den godkjente lærebedriften.

Bedriften ligger sentralt på Ler, og har fokus på miljø og strømsparing.


Montør Arnt Skei sørger for at det elektriske anlegget på Melhustorget virker som det skal. Han driver også mye med automasjon og knusverk.


Reportasje:
Iren.Hope.Roenhovde@kommunenvar.no




• Alfa Elektro
• Cobra Brage Stølan
• DTE Heggvik Elektroentreprenør
• Expert Melhustorget
• Jernia Melhus
• Kvål El-Installasjon
• Omicron Automasjon
• TrønderEnergi Entreprenør
• Vintervoll
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik