meny
                 
Startsiden
Nordmøre
Romsdal
Sør-Trøndelag
  Frøya
  Hemne
  Hitra
  Klæbu
  Meldal
  Melhus
  Alfabetisk
  Bransjer
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Helse og velvære
  Klær og fottøy
  Kommunen
  Maskin, bil og båt
  Maskinentreprenører
  Møbler
  Produksjon og håndverk
  Reiseliv
  Tjenester
  Midtre Gauldal
  Orkdal
  Rennebu
  Rissa
  Skaun
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading
TrønderEnergi Entreprenør


TrønderEnergi Entreprenør AS
Besøksadr: Løvsetveien 4
7224 MELHUS
Postadr: Ingvald Ystgaards v 1
7496 TRONDHEIM

Tlf: 72 87 81 00
Fax: 72 87 81 01
E-post: firmapost@tronderenergi.no
Internett: www.tronderenergi.no


 

Spenning på jobb

Kommunens eget kraftselskap, Melhus Energi, ble fusjonert inn i TrønderEnergi AS i 2001. For de ansatte gikk det hele pent og pyntelig for seg. Alle fikk fortsette i jobbene sine som før, og fremdeles har de base i det tidligere administrasjonsbygget i Løvsetveien. Mens noen klatrer i stolper og trives best i høyspente omgivelser, opererer andre med finurlige koblinger under tak. Alle er de viktige aktører i en bransje som sørger for lys i lampa i trønderske hjem.


Elektriker Janne Kjøsen er glad i jobben sin i TrønderEnergi, og er stolt av å bidra til penger i kassen i eierkommunene. 

Nå er det ikke slik at elektriker Janne Kjøsen daglig går og tenker på at de arbeidsoppgavene hun gjør er viktigere enn mange andres. Hun er derimot veldig glad i jobben sin, med de mange og varierte utfordringer den innebærer. Hun har alt fra fritidshus til næringslokaler og private boliger på oppdragslista, og gjør alt fra å montere nye elektriske anlegg til utbedringsarbeid etter pålegg fra tilsynskontrollen. Dessuten trives hun aller best når hun må streve litt før hun finner den beste løsningen på problemene. Å møte mange ulike mennesker når hun er ute på jobb, synes hun også er et hyggelig frynsegode.
- Elektrikeryrket kan være en veldig ensom jobb, for vi er ofte ute på oppdrag alene. Men jeg treffer mange trivelige kunder som gjerne slår av en prat, sier Janne. Hun er også stolt av å bidra til at det vanker en økonomisk gevinst til kommunene.
- Når jeg ser de verdiene som TrønderEnergi fører tilbake til eierne, er jeg stolt av å jobbe i dette konsernet.

I mars i år ble TrønderElektro AS fusjonert med TrønderEnergi Entreprenør AS. Det ble ikke den store flyttesjauen, ettersom både energimontørene og elektrikerne alltid har holdt til under samme tak. Det nye samarbeidet betyr at de nå kan utnytte de faglige ressursene på en bedre og mer effektiv måte. Både selskapets daglige leder Hilmar Cato Fredriksen, og den tidligere sjefen for elektroselskapet, Svein Olav Åmot smiler bredt når de på oppfordring fra fotografen blir bedt om å ”shake hands” utenfor lokalene. De er enige om at dette både vil føre til en mer lønnsom drift, og et bedre tilbud til kundene.
- Anleggsmontørene og elektrikerne er to yrkesgrupper som sitter inne med mye av den samme kompetansen, og nå kan vi dra veksler på hverandre, sier Fredriksen.
De understreker også at dette får mange positive konsekvenser for kundene.
- Når vi kan utveksle faglig kompetanse vil det bety at vi til enhver tid er flere folk til å rykke ut på oppdrag. På denne måten er vi mer fleksible, og kan utføre jobben enda raskere enn før.

Daglig leder i TrønderEnergi Entreprenør AS, Hilmar Cato Fredriksen (t.h) og installasjonssjef Svein Olav Åmot ser frem til et hyggelig samarbeid, og en effektiv drift i årene fremover.


Reportasje: Inger.Steigendal.Aas@kommunenvar.no
• Alfa Elektro
• Cobra Brage Stølan
• DTE Heggvik Elektroentreprenør
• Expert Melhustorget
• Jernia Melhus
• Kvål El-Installasjon
• Omicron Automasjon
• TrønderEnergi Entreprenør
• Vintervoll
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik