meny
                 
Startsiden
Nordmøre
Romsdal
Sør-Trøndelag
  Frøya
  Hemne
  Hitra
  Klæbu
  Meldal
  Melhus
  Alfabetisk
  Bransjer
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Helse og velvære
  Klær og fottøy
  Kommunen
  Maskin, bil og båt
  Maskinentreprenører
  Møbler
  Produksjon og håndverk
  Reiseliv
  Tjenester
  Midtre Gauldal
  Orkdal
  Rennebu
  Rissa
  Skaun
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading
Vintervoll


Vintervoll AS

Karivollveien 90

7224 Melhus

Tlf: 73 89 40 90

Fax: 72 87 23 99

Nettside: www.vintervoll.no

E-post: melhus@vintervoll.no

Åpningstider: Kjernetid man-fre: 07.00-16.00
Fleksibelt utover dette.

 


Ekstrem service og lønnsom trivsel

Vintervoll AS strekker seg langt for å assosieres med service, kunnskap, lønnsomhet og trivsel. Her tas brannsikkerhet og energieffektivisering på alvor med et smil.


Alf Erik Gerhardsen, Joakim Svegård, Jon Gerhardsen og Per Ole Hestflått er eksperter på strøm og service. Her i full gang med å gjøre den nye Rema-butikken på Melhus klar til åpning.

Vintervoll AS i Karivollveien er en underavdeling til Vintervoll AS, et seksti år gammelt konsern med base i Trondheim. Melhus-avdelingen ble oppkjøpt i 1999, og her jobber tretten dyktige personer med kompetanse på både sterkstrøm og svakstrøm i regi av avdelingsleder Ove Eggen.

           

Den entusiastiske avdelingslederen har arbeidet i firmaet siden 2001, og kan se tilbake på en rekke spennende prosjekter av varierende art. De fleste oppdragene firmaet har tatt på seg, har hatt med brannsikkerhet, automasjon, industri eller landbruk å gjøre. Men Vintervoll leverer også andre tradisjonelle elektriker-tjenester med glede, deriblant installasjon av varmepumper.

 

Kundekretsen er stor, også i geografisk betydning. Oppdragene kan komme fra både Trondheim, Røros, Orkdal og Gauldalstraktene, og kolleger fra de ulike underavdelingene møter hverandre ofte når de er ute på jobb. Vintervoll AS har som mål å være ekstremt gode på service. Kunden skal kunne komme med store og små forespørsler og bli møtt med interesse og godvilje. Kanskje er det derfor bedriften har så mange faste kunder.

 

I den seneste tid er det spesielt to ord som har blitt gjentatt ofte: Brannsikkerhet og energieffektivisering. Det private strømforbruket har økt enormt det siste tiåret, og mange opplever at det elektriske anlegget ikke lenger holder mål. Hvis man tar en telefon til Vintervoll, kommer det en hyggelig mann hjem til en og sjekker om el-anlegget i boligen trenger oppgraderinger. Eggen anslår at alle anlegg som har passert tyve år, bør sjekkes. Dette både for å minimere brannrisikoen, og for at det moderne dagliglivet skal fungere optimalt.

 

På Vintervoll AS er de opptatt av at staben til enhver tid skal inneha oppdatert kunnskap om enøk. Derfor sendes gutta på kurs, slik at nyvinninger raskt skal kunne finne veien hjem til kunden, enten det er bedrift eller privat.

 

Alf Gerhardsen (i sort) og Jørgen Evjen (i blått) installerer belysning i et privat hjem.

 

Vintervoll har åtte servicebiler til disposisjon. F.v. Jon Gerhardsen og Ove Eggen.

 

Reportasje: Iren.Hope.Roenhovde@kommunenvar.no 
• Alfa Elektro
• Cobra Brage Stølan
• DTE Heggvik Elektroentreprenør
• Expert Melhustorget
• Jernia Melhus
• Kvål El-Installasjon
• Omicron Automasjon
• TrønderEnergi Entreprenør
• Vintervoll
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik