meny
                 
Startsiden
Nordmøre
Romsdal
Sør-Trøndelag
  Frøya
  Hemne
  Hitra
  Klæbu
  Meldal
  Melhus
  Alfabetisk
  Bransjer
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Helse og velvære
  Klær og fottøy
  Kommunen
  Maskin, bil og båt
  Maskinentreprenører
  Møbler
  Produksjon og håndverk
  Reiseliv
  Tjenester
  Midtre Gauldal
  Orkdal
  Rennebu
  Rissa
  Skaun
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading
Expert Melhustorget


Expert Melhustorget

Melhustorget
7224 Melhus

Tlf: 72 85 43 50
E-post: connie.kval@expert.no

Nettside: www.expert.no
 

Fra stikkontakt til nærkontakt

Melhustorget har huset en Expert-butikk siden åpningen i 2004. Her jobber fem engasjerte mennesker blant støvsugere, flatskjermer og vannkokere. Til tross for et godt utvalg, er de aller mest opptatt av service.


Tre blide fjes bak disken. F.v. Connie Kval, Maria Dahle og Stefan Johansen.

Daglig leder Connie Marie Kvaal har jobbet seg opp etter mange år i Expert-systemet. Butikken er godkjent lærlingebedrift, noe som sikrer kunnskapsrike og serviceinnstilte medarbeidere. Kvaal er opprinnelig fra Tydal, men har vært ansatt i Expertbutikkene både på Lade, Sluppen og i Fjordgata. I 2007 ble hun daglig leder for den selvstendige franchise-butikken på Melhustorget. Blant kollegene har hun de to veteranene Jørgen Svegård og Stefan Johansen, begge med mange år i bransjen. Maria Dahle går som lærling, og Kim Bergseth stepper inn på travle dager.

 Med Expertbutikker både på Tiller og Orkanger blir det personlige preget viktig. I sin lokale butikk skal melhusbyggerne kunne forvente det lille ekstra. Her har betjeningen tid til å yte ypperlig service. Du får hjelp til å programmere datamaskinen din eller hengsle om kjøleskapet, og bensinpengene kan brukes på andre og morsommere ting enn å kjøre til butikker langt vekk som fører tilsvarende produkter. 

I en butikk med et såpass teknisk og bredt utvalg som her, er det viktig å tilby ekspertise på de ulike varene. Derfor har de ansatte hvert sitt hovedfelt som de er ekstra gode på. Connie kan for eksempel spesielt mye om hvitevarer, mens Stefan har god oversikt over alt som har med data og telefoner å gjøre. Her får du gode råd om hva man burde satse på. Stefan kan anbefale en TV for enhver lommebok, og Connie kan forklare hvordan en induksjonsovn fungerer.

Forretningen rommer avdelinger for alt fra kaffetraktere til tørketromler. Det som ikke finnes på lager, kan bestilles. Inne i lokalet står det dessuten et par komfortable skinnsofaer, slik at man kan beskue de mange TV-skjermene fra en naturlig vinkel. Noen grønne planter gjør det nesten hjemmekoselig. Til tross for kos og hygge, er Expert på Melhustorget først og fremst stedet å dra når TV-en ryker, den gamle mobiltelefonen din ser ufiks ut eller poden skal flytte hjemmefra for første gang og trenger alt.  

Expert lærer opp sine ansatte grundig.

 

Daglig leder Connie Marie Kvaal tar godt vare på butikkens lærling.

 

Reportasje: Iren.Hope.Roenhovde@kommunenvar.no
• Alfa Elektro
• Cobra Brage Stølan
• DTE Heggvik Elektroentreprenør
• Expert Melhustorget
• Jernia Melhus
• Kvål El-Installasjon
• Omicron Automasjon
• TrønderEnergi Entreprenør
• Vintervoll
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik