meny
                 
Startsiden
Nordmøre
Romsdal
Sør-Trøndelag
  Frøya
  Hemne
  Hitra
  Klæbu
  Alfabetisk
  Bransjer
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Helse og velvære
  Kommunen
  Maskin, bil og båt
  Maskinentreprenører
  Møbler og interiør
  Produksjon og håndverk
  Reiseliv
  Tjenester
  Meldal
  Melhus
  Midtre Gauldal
  Orkdal
  Rennebu
  Rissa
  Skaun
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading
Klæbu Entreprenør


Klæbu Entreprenør AS

Vangsmo Nedre

7540 KLÆBU

Mob: Marius Ydse 90 87 78 85

Mob: Dagfinn Kvarme 91 72 33 70

E-post: dagfinn.kvarme@c2i.net
 

Erfaring på mange felt

Entreprenørfirmaet som har base på Vangsmo Nedre, har et mannskap med bred faglig kompetanse. Tjenestene dreier seg om alt fra husbygging, gravearbeid, drenering, legging av kloakk, grunnledninger, og opparbeiding av uteareal, som plen eller gårdsplasser. Firmaet både prosjekterer og tegner boliger og industribygg. Eierne av bedriften er Marius Ydse, Dagfinn Kvarme, Eirik Bromseth og Oddvar Klokk.


Mannskapet er her samlet på Grendstadmoen, der de var i full gang med påbygg og rehabilitering av et sameie. Fra venstre daglig leder Marius Ydse, Oddvar Klokk, Dagfinn Kvarme, Snorre Bromseth og Eirik Bromseth. Knut Hjellien var ikke til stede da bildet ble tatt. 

De fire eierne av bedriften hadde kjent hverandre i flere år, da de ved tusenårsskiftet bestemte seg for et samarbeid. Med produksjons- og lagerlokaler hos Dagfinn på Vangsmo Nedre, ble de første planene lagt for hvordan de skulle sikre seg arbeidsoppgaver i årene fremover. De hadde mye erfaring på hver sine fagfelt, så her gjaldt det å utnytte ressursene på beste måte. Det ble raskt investert i gravemaskin, ettersom Eirik allerede hadde mange års erfaring som maskinfører, blant annet som ansatt hos Reinertsen AS. Marius er utdannet både møbelsnekker og tømrer, og i tillegg har han også mye erfaring med murerarbeid. Dagfinn har vært selvstendig næringsdrivende siden 1980, og har opp gjennom årene opparbeidet seg et solid rykte som tømrer. Han har blant annet drevet mye med restaureringsarbeid, der eldre hus tilbakeføres til original stand. Oddvar er utdannet diplomøkonom fra BI, og dermed den som naturlig nok ble satt til å holde orden i regnskapet. Av eierne er det bare Eirik som er fast ansatt i bedriften, i tillegg til broren Snorre Bromseth og Knut Hjellien. Ved større oppdrag leier de inn både maskiner og arbeidskraft etter behov.

 

Firmaet har de ti siste årene hatt mange forskjellige byggeoppdrag, ikke minst i hjemkommunen. De hadde blant annet ansvaret for et omfattende restaureringsarbeid ved Klæbu kirke fra 1790. Firmaet utførte både reparering av råteskader i tårnet og i bærekonstruksjonene, samt en del utvendig rehabilitering. De har også foretatt omfattende restaureringsarbeid ved flere eldre og verneverdige bygninger. Målet er at husene skal fremstå med helhetlig stil, samtidig som dagens krav til funksjonalitet ivaretas. Et annet prosjekt som mange av Klæbus minste innbyggere har glede av, er den spesielle friluftsbarnehagen ved Tanem skole. Huset er sekskantet og spesielt utformet både utvendig og innvendig. Her har et kreativt snekkerarbeid skapt mange artige fasiliteter som små friluftsfolk vet å sette pris på.

- Det er alltid artig å tegne litt utradisjonelt, og samtidig tilpasse lokalene slik at de blir både funksjonelle og trivelige, sier Dagfinn. Han forteller at det nå er Langhus barnehage som står for tur. Det spennende "råbygget"  vitner om et spesielt byggverk etter inspirasjon fra vikingtida.

 - En god dialog mellom kunde og oppdragsgiver er alltid viktig for å få til et best mulig resultat. Derfor er alle hjertelig velkommen til en prat, enten det gjelder husbygging eller grunnledninger, sier Dagfinn. Klæbu Entreprenør AS tar på seg oppgavene, enten de er store eller små.

 

Klæbu Entreprenør skal sørge for gravearbeid på tomta til Sjøen velforening. Eirik er en vant maskinfører, mens Dagfinn for det meste holder seg til tømrerfaget.

 

Reportasje: Inger.Steigendal.Aas@kommunenvar.no
• Brøttem og Storleer Maskin AS
• Klæbu Entreprenør
• TK Anleggservice
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik