meny
                 
Startsiden
Nordmøre
  Aure
  Averøy
  Eide
  Gjemnes
  Halsa
  Smøla
  Alfabetisk
  Bransje
Romsdal
Sør-Trøndelag
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading

 

Smøla kommune

Papirutgaven av denne katalogen er distribuert  til alle husstander og feriefolk med postkasser. Den er også lagt ut på dagligvarebutikkene og hos kommunen med tanke på feriefolket.

Dette er i praksis en dugnad mellom bedriftene i kommunen for å gi en bredest mulig presentasjon av næringslivet og hvilke valgmuligheter man har om man skal handle eller søker jobb. Mange bedrifter har nå også bruk for arbeidskraft.

Vår oppfordring er å handle lokalt i egen kommune når det er mulig. Nabokommunene finner man nå også på Kommunenvårs sider her.

Katalogen presenterer reportasjer om all næringsvirksomheter på Smøla, både små og store, og menneskene bak og i dem.  Presentasjon av kultur - og næringsliv i Smøla hører selvsagt også med. Med noen få unntak er katalogen fulltallig, men det er selvsagt frivillig og koster en del å delta. Vi takker et positivt næringsliv på Smøla som har bidratt til denne samlede presentasjonen.
 
Nettversjonen gjør dette tilgjengelig i hele landet, og nettsiden blir nå stadig mer kjent og brukt. De fleste legger www.kommunenvar.no  til som favoritt på nettsiden til bruk når man ikke har papirkatalogen for hånden. På nettet er det også både større og flere bilder enn i papirutgaven, og e-post og bedrifters nettsider er linket til siden. Der finner man også nabokommuner.

Ny utgivelse på Smøla planlegges i 2012.
I mellomtiden kan bedriftene oppdatere sidene sine ved å ta kontakt med oss. Når nye bedrifter kommer til, er det fullt mulig å bli lagt inn på nettsiden.

Kontaktperson Johs Bae  post@kommunenvar.no

Tlf 715 14680 911 66557

Oversikt over alle bedriftene finner du ved å velge "Alfabetisk" i menyen til venstre. Eller du finner dem bransjevis ved å velge det.


 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik